صفحه نخست /فراخوان سومین رویداد جایزه ...

فراخوان سومین رویداد جایزه بازی های جدی (SeGaP2019) منتشر شد.

چهارشنبه / 27 شهریور 1398

فراخوان سومین رویداد جایزه بازی‌های جدی (SeGaP2019) منتشر شد.

رویداد جامع جایزه بازی‌های جدی، سالانه توسط بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تنها متولی این صنعت و با جذب حامیان این حوزه، برگزار می‌شود. این رویداد در سومین دوره خود تلاش می‌کند تا با برگزاری سه بخش کلیدی، شامل جشنواره بازی جدی سال 1398، هکاتون بازی‌های جدی 1398 و سمپوزیوم بازی‌های جدی 1398، زیرساخت‌های علمی و صنعتی را برای توسعه بیش‌ازپیش بازی‌های جدی در کشور فراهم و حلقه‌های توسعه را از تحقیقات دانشگاهی تا تجاری‌سازی محصولات موجود در صنعت تقویت کند.

حامیان این دوره را موسسه آموزشی علوم و فنون کیش به نمایندگی از سازمان منطقه آزاد کیش، موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد)، درمان و آموزش پزشکی، اداره کل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شرکت هوشمند اول بهشتی (هاب) و دانشگاه شهید بهشتی تشکیل می‌دهند.

موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) به نمایندگی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مانند سال پیش، حامی رویداد بوده و علاوه بر حمایت مالی از بازی‌های منتخب حوزه سلامت، برنامه‌های بلندمدتی را برای توسعه بازی‌های جدی در این زمینه ترتیب داده است.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت http://nimad.ac.ir/content/183/series-game-prize-2019مراجعه نمایید.

دریافت فایل فراخوان/_JRS/Files/News/News/v/CallForSeGaP2019.pdf