صفحه نخست /قابل توجه اعضای محترم هیئت ...

قابل توجه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه جهت استفاده از سامانه

شنبه / 16 اردیبهشت 1391

قابل توجه اعضای هیئت علمی

اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه  جهت استفاده از سامانه می توانند با کلیک بر روی لینک ورود به سامانه و وارد کردن کدملی درقسمت نام کاربری وشماره استخدامی در قسمت کلمه عبور وارد سامانه شوند و به منظور ارائه طرح های تحقیقاتی جدید و پایان نامه اقدام نمایند.

همچنین دبیران و روئسای شوراها میتوانند از طریق منوی فعالیت های من             شوراهای من (سامانه) طرح ها وپایان نامه های ارائه شده به شورا را بررسی نمایند و پس از تائید و بررسی از طریق سامانه به  شورای مربوطه ارسال نمایند.

لازم به ذکر است اعضای محترم هیئت علمی که توسط شورا به عنوان داور انتخاب شده اند، جهت داوری پروژه تحقیقاتی بایستی به منوی فعالیت های من            داوری های من در سامانه مراجعه کنند.

در صورت هر گونه سوال و  راهنمایی درمورد نحوه استفاده از سامانه می توانید با شماره تلفن 8380293 و یا داخلی 289(سرکار خانم فرهادی کارشناس پژوهشی) تماس حاصل نمایید.