صفحه نخست /معرفی سیستم آموزش و سنجش ...

معرفی سیستم آموزش و سنجش الکترونیک فرزان(فراسا)

چهارشنبه / 01 آذر 1391

فراسای پژوهش ) فراسا( سامانه آنلاین آموزش مهارت­های پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی همدان با پشتیبانی معاونت پژوهشی دانشگاه، امکان شرکت در دوره های آموزشی آنلاین را برای علاقمندان به صورت رایگان فراهم آورده است.

از ویژگیهای ساختاری این سامانه می توان به امکان ثبت نام آنلاین، آزمون آنلاین و ارائه گواهی و مدرک آنلاین اشاره کرد که آن را به یک سامانه منحصربفرد بدل نموده است. به عبارت دیگر کاربران قادرند تمامی مراحل شرکت در یک دوره آموزشی از ثبت نام اولیه تا شرکت در آزمون و حتی اخذ مدرک را به صورت آنلاین طی نمایند.

فراسای پژوهش دربرگیرنده 56 دوره مهارت های پژوهشی با بیش از 1000 هدف آموزشی می باشد. این سامانه توسط اساتید و پژوهشگرانی برجسته و همراهی گروهی از کارشناسان زبده در زمینه های طراحی آموزشی و فناوری اطلاعات تهیه شده است. هم اکنون بیش از 5000 کاربر در سراسر کشور از فراسا بهره می برند.

برای اطلاع از نحوه ثبت نام در دوره ها و یا تأیید دوره­های انتخاب شده با خانم کیانی به شماره داخلی 289 و شماره مستقیم 8380293 و شماره همراه 09385538659 تماس حاصل فرمایید  و یا با آدرس ایمیل kiani.m1366@yahoo.com مکاتبه نمایید.