صفحه نخست /راه اندازی سامانه «نظام نوین ...

راه اندازی سامانه «نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا)»

شنبه / 18 فروردین 1397

راه اندازی سامانه «نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا)»

سامانه «نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا)» با هدف بهره‌برداری اثربخش، مبتنی بر اخلاق ،توسعه کمی و کیفی، مدیریت و هدایت بهینه پژوهش های نظام سلامت، افزایش دسترسی پژوهشگران به منابع اطلاعاتی، ارتقای مشاهده پذیری نتایج تحقیقات و پایش، رصد، توزیع و ترویج دانش تولید شده از پژوهش های پزشکی به همت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت طراحی و راه اندازی شد.

این نظام مجموعه ای از شیوه نامه ها و سامانه های اطلاعات پژوهشی شامل اطلاعات پژوهشگران و نویسندگان مقالات، طرح های تحقیقاتی، پایان نامه ها، مقالات ، مجلات ، کتاب ها و سایر اقلام اطلاعاتی است. سامانه های نوپا شامل 12 سامانه علمی پژوهشی است که 12 خدمت نوین را در دوازدهمین دولت خدمتگزار به پژوهشگران علوم پزشکی کشور ارائه می نماید.

این سامانه ها شامل سامانه علم‌سنجی اعضای هیأت علمی، سامانه علم‌سنجی دانشگاه های پزشکی، سامانه منبع یاب، سامانه پایان‌نامه‌های دانشگاه های پزشکی، سامانه مدیریت انتشارات دانشگاه های پزشکی، سامانه نشریات علمی پژوهشی پزشکی، سامانه معرفی مجلات نامعتبر و جعلی، سامانه انتشار نتایج و اخبار پژوهش‌های سلامت، سامانه کتابخانه ملی دیجیتال پزشکی کشور، سامانه مشابهت یاب مقالات علوم پزشکی کشور، بانک اطلاعات مقالات پزشکی ایران است.
فهرست و آدرس تمامی این سامانه ها در درگاه نوپا به آدرس http://research.ac.ir موجود است.